Referanser Firmafokus Verdivurdering

Dette er noen fornøyde kunder vi er stolte av å presentere på vår referanseliste:

Kr. A. Vik AS
"Et enkelt og godt verktøy til å få vite hva bedriften din er verdt"

Mvh Kristian Vik, daglig leder/styreleder


Grafisk Form AS
"Vi har benyttet Firmafokus for å få en verdivurdering av vårt firma. Vi er veldig godt fornøyd med resultatet og arbeidet. For uten om at de var raske med å levere, leverte de et godt gjennomarbeidet dokument"

Mvh Linda Astor, styreleder


Norsk Edelmetall a/s
"Vi ref. til den verdivurdering som De har gjort for vårt firma den 15.07.2009. Det var med stor interesse vi tok del i all informasjon som De presenterte. Vi kan se at De har gjort et godt og nøye arbeid der alle tall av interesse er tatt med. Vi vil takke for vennlig og hurtig service og vi kommer gjerne tilbake neste år når det er tid for en oppdatering"

Mvh Guy H. Hannerfalk, daglig leder


Bergen Skipsinnredning AS
"Vi benyttet Firmafokus til å gjøre en verdivurdering av selskapet vårt. De var svært raske med tilbakemelding og analysen var gjennomarbeidet"

Mvh Audun Lokøy, styreleder


BlikkProffen Bodø AS
"I forbindelse med salg av min andel av firmaet fikk jeg foretatt en verdivurdering fra Firmafokus. Vi mottok et meget detaljert og godt gjennomarbeidet dokument som ble sentral i salgsprosessen. Faktisk så godt at det uten videre ble godtatt som verdiansettelse av alle parter. Også pris og leveringstid på tjenesten var meget tilfredsstillende. Takker for en meget god jobb!"

Mvh Johan A. Olsen, daglig leder